Leverandører innen trusseletterretning

Her finner du et utvalg leverandører innen trusseletterretning (External Threat Intelligence Services). De tilbyr tjenester som samler, analyserer og gir sanntidsinformasjon om trusler og sårbarheter over hele verden. De fokuserer på beskyttelse mot avanserte og nye trusler, på å forutse og forhindre trusler, og på å rådgi om hvordan beskytte seg mot disse truslene.

Tjenestene inkluderer trusselintelligens, sanntidstrusselinformasjon, beskyttelse mot cyberangrep, identifisering av nye og avanserte trusler, og organisering og analyse av trusselinformasjon for å hjelpe organisasjoner med å forstå og håndtere truslene de står overfor.

Anomali ThreatStream

Anomali ThreatStream - Fokuserer på å samle og analysere informasjon om trusler fra en rekke kilder og tilbyr en løsning for å beskytte organisasjoner mot disse truslene.

Cisco Talos

Cisco Talos' hovedfokus er å drive forskning og utvikling av løsninger for å oppdage og bekjempe trusler i cybersikkerhet, inkludert malware, nettverksangrep og phishing, samt å levere oppdatert informasjon og trusselintel til å beskytte organisasjoner og enkeltpersoner mot stadig skiftende trusler i det digitale landskapet.

Check Point ThreatCloud Intelligence

Fokuserer på å samle informasjon om cybertrusler over hele verden og tilbyr en løsning for å beskytte organisasjoner mot disse truslene.

CrowdStrike Intelligence

CrowdStrike Intelligence - Fokuserer på å gi sanntids trusselinformasjon og forebygge cyberangrep ved å blokkere skadelig trafikk.

FireEye iSight Intelligence

Fokuserer på cybertrusler over hele verden og tilbyr en løsning for å beskytte organisasjoner mot avanserte trusler.

FlashPoint

Flashpoint intelligence kombinerer data, innsikt og automatisering for å identifisere risiko og stoppe trusler for cybersikkerhets, svindel- og fysisksikkerhetsteam.

INTEL471

Intel 471 tilbyr trussel- og malware etteretning for sikkerhets, fraud og etterretningsfunksjoner, basert på aktiv innhenting av data fra lukkede kilder.

IBM X-Force Threat Intelligence

IBM X-Force Threat Intelligence - Fokuserer på å samle, analysere og dele informasjon om trusler og sårbarheter over hele verden.

Microsoft Defender

Microsoft Defender Threat Intelligence kartlegger hele internett for å avsløre trusselaktører og deres infrastruktur. Microsoft kjøpte trusseletterretningsleverandøren RiskIQ i 2021.

Palo Alto Networks Unit42

Palo Alto Networks Unit42 - Fokuserer på å identifisere nye og avanserte trusler som kan gå under radaren for tradisjonelle sikkerhetsløsninger.

Rapid 7

Rapid7 Threat Command er et verktøy for ekstern trusseletterretning som identifiserer og mitigerer trusler mot virksomheter og ansatte. Rapid7 kjøpte IntSights i 2021

Recorded Future

Fokuserer på trusselintelligens og bruker automatisering og maskinlæring for å hjelpe organisasjoner med å forutse og forhindre trusler.

Reliaquest

Reliaquest Threat Intelligence kontekstualiserer trusselsøk og indicators of compromize (IoCs) fra åpne kilder og kommersiell trusseletterretning og genererer tiltak og anbefalinger basert på kjente og nye trusler.

ThreatQuotient

ThreatQuotient - Fokuserer på å samle og organisere trusselinformasjon for å hjelpe organisasjoner med å forstå og håndtere truslene de står overfor.

ZeroFox Threat Intelligence

ZeroFox tilbyr tjenester som oppdager og avbryter phishing- og svindelkampanjer, avdekker botnets, credential-tyveri, forfalskninger, data breaches og øvrige trusler mot brand, domener, ansatte og virksomheters verdier.

Oppdatert: 9. juni 2023

Kontakt

Gi oss tilbakemelding!

Markedsplassen er under utvikling. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss!

E-post: markedsplassen [at] dfo.no (markedsplassen[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.