Informasjonsmøte angående kunngjøring av CIPS

Fredag 13. oktober 2023 avholdt Markedsplassen for skytjenester et informasjonsmøte for å gå gjennom kunngjøringsdokumentene til anskaffelsen av skybaserte infrastruktur- og plattformtjenester (CIPS), og hva leverandørene må tenke på i forbindelse med innsendelse av forespørsel om å delta.

Link to this article in English

I møtet gikk prosjektleder Ingrid Sørensen og programdirektør Sverre Stoltz gjennom hensikten med anskaffelsen, anskaffelsesprosedyren og strategi, overordnet tentativ tidsplan og hvordan håndtere ulike, mulige leverandørkonstellasjoner i innleveringen.

MPS informerte om endringskunngjøringen som kom denne uken, som gjaldt tillegget av en ny virksomhet som kunde (Oslo kommune). I tillegg understreket Markedsplassen viktigheten av å levere inn ESPD-skjema og forpliktelseserklæringer om leverandør har til hensikt å støtte seg på kapasiteten til andre virksomheter i leveransen.

Møtet ble avholdt både digitalt og fysisk, og det var godt engasjement blant deltakerne som stilte mange relevante og interessante spørsmål.

Markedsplassen ser frem til videre prosess og ønsker nok en gang å minne om innleveringsfristen for forespørsel om å delta fredag 3. november, klokken 13:00 CET.

Opptak av møtet kan ses her: informasjonsmøte kunngjøring CIPS

Presentasjon av møtet er her: presentasjon

Konkurransen er kunngjort både på Doffin og TED.

Figuren viser norgeskart med mennesker
Publisert: 18. oktober 2023 Oppdatert: 20. oktober 2023

Kontakt

Gi oss tilbakemelding!

Markedsplassen er under utvikling. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss!

E-post: markedsplassen [at] dfo.no (markedsplassen[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.