Informasjonsmøte angående kunngjøring av Cyber Risk Score (CRS)

Onsdag den 17. januar 2024 avholdt Markedsplassen for skytjenester et informasjonsmøte for gjennomgang av kunngjøringsdokumentene til anskaffelsen av Cyber Risk Score tjenesten, og hva leverandørene må tenke på i forbindelse med innsendelse av forespørsel om å delta.

I møtet gikk prosjektleder Kristina Nikolajeva sammen med Gisle Elgsaas Vada (jurist) og Per Jakobsen (seniorrådgiver) gjennom formålet med anskaffelsen, anskaffelsesprosedyren og strategi, informasjon om gjennomført prøveprosjekt, tentativ tidsplan og oversikt over dokumenter som er nødvendig for å bli kvalifisert videre i prosessen.

Deltakere ble påminnet om innleveringsfristen for forespørsel om å delta den 29.01.2024. I tillegg understreker MPS viktigheten av å levere inn ESPD-skjema samt forpliktelseserklæring om leverandøren har til hensikt å støtte seg på kapasitet til andre virksomheter til å oppfylle kvalifikasjonskravene.

Møtet ble avholdt både digitalt og fysisk, med godt engasjement blant deltakere som stile relevante spørsmål.

Presentation Information meeting CRS
pdf 864.99 KB
Publisert: 24. januar 2024

Kontakt

Gi oss tilbakemelding!

Markedsplassen er under utvikling. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss!

E-post: markedsplassen [at] dfo.no (markedsplassen[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.